Mijn aanvragen

 

Lopende aanvragen

Alle informatie over lopende en afgehandelde aanvragen vind je op een externe beveiligde site, het aanvraagportaal (voorheen protestantsefondsen.nl). Het hoofdscherm van dit aanvraagportaal geeft een statusoverzicht van:

 • Gegevens van de aanvragende organisatie en van de contactpersoon
 • Donaties: nog niet ingezonden, reeds ingezonden en aanvragen waarover een besluit is genomen
 • Berichten: elk bericht over de aanvraag ontvang je in het externe aanvraagportaal. Je krijgt alleen een e-mailbericht ter notificatie dat daar een bericht  klaarstaat. Reacties en vragen kun je als bericht verzenden in het aanvraagportaal.

Vanuit het hoofdscherm kun je de contactgegevens beheren, een nieuwe aanvraag doen, een aanvraag bekijken en berichten lezen en beantwoorden.

Nieuwe aanvragen

Heb je al eerder een donatie bij ons aangevraagd? Dan heb je voor de eerste aanvraag een account gemaakt. Hiermee kun je inloggen op het externe aanvraagportaal.

 • Wil je een nieuwe aanvraag indienen?
  Via onderstaande button ‘Nieuwe donatie aanvragen’ lees je meer waarvoor je een aanvraag kunt indienen, de toetsingscriteria en benodigde documenten. Maak een keuze uit de categorie en subcategorie om de aanvraag te starten.
 • Wil je naar uw lopende aanvragen?
  Log dan in via de button ‘Login bij mijn aanvragen’ links onderaan deze pagina. Of klik op ‘Aanvraagportaal’ in het hoofdmenu. Je komt dan direct in het startscherm.

Vraag je voor de eerste keer een donatie aan bij Maatschappij van Welstand?

 • Via onderstaande button ‘Nieuwe donatie aanvragen’ lees je meer waarvoor je een aanvraag kunt indienen en wat je daarvoor moet aanleveren. Maak een keuze voor welke categorie en subcategorie je een aanvraag wilt doen.

Je aanvraag starten kan op twee manieren:

 • De submenu’s van de categorieën leiden je naar de button ‘start mijn aanvraag’ in het externe aanvraagportaal.
 • De button bovenaan ‘Aanvraagportaal’ in het hoofdmenu. Je komt dan direct in het startscherm. Hier maak je eerst een account aan. Daarna kun je starten met de aanvraag.
Meer weten? Steunen Pacht & grond Brochure(s) aanvragen