IZB Dabar: pop-up campings

Pop-up camping voor gezinnen met minimuminkomen 

Bekijk website IZB

Een week zorgeloos genieten

Vier weken lang staat in de zomer van 2022 op het erf van twee boerderijen in Oud Alblas en Overberg een gastvrije minicamping. Deze pop-up campings zijn voor gezinnen met een minimuminkomen die de afgelopen drie jaar niet met vakantie zijn geweest en een weekje zorgeloos genieten goed kunnen gebruiken. Het verblijf is gratis en de koelkast is gevuld.  

De pop-up campings zijn gerealiseerd door de IZB in samenwerking met lokale kerkelijke gemeenschappen. Tijdens de campingweken zijn jongeren – Dabar-vrijwilligers – aanwezig voor bijvoorbeeld animatie. Met oprechte aandacht en betrokkenheid willen zij op de campings iets van Gods liefde laten zien. 

 

Waarom wij dit project steunen

Maatschappij van Welstand financiert dit project omdat lokale kerkelijke gemeenschappen zich inzetten voor kwetsbare gezinnen. Toekenning: € 3.700

Ruimte geven om te delen

Wij willen actief bijdragen aan de levensbloei van mens en aarde in kerk en maatschappij. Het protestants-christelijk geloof is hierbij de inspiratiebron. Met onze leden en partners werken wij samen aan een hoopvolle toekomst.

Kaart Utrecht (14) Noord-Brabant (6) Zeeland (4) Limburg (4) Gelderland (7) Groningen (4) Drenthe (5) Friesland (5) Flevoland (3) Overijssel (4) Zuid-Holland (14) Noord-Holland (6)
Meer weten? Steunen Pacht & grond Brochure(s) aanvragen