Rouwtherapie

Bijdragen aan het herstel van de balans tussen verlies en vernieuwing, tussen gemis en zingeving als hier geen financiele ruimte voor is.

Meer informatie over aanvragen persoonlijke ondersteuning/medische zorg vind je hier >>

Financiële ruimte geven om te rouwen

Mevrouw H. heeft een zware tijd achter rug na het overlijden van haar babydochter aan wiegendood. Haar relatie liep stuk, ze werd depressief en raakte ook nog dakloos. Via een begeleid wonen-traject heeft ze nu weer een zelfstandige woning en wil ze graag aan het werk. Voordat ze dat echt aankan, is eerst een specialistische rouwtherapie nodig om te leren omgaan met het trauma van het overlijden van haar dochtertje. Voor deze therapie geldt een eigen financiële bijdrage, maar daar heeft ze vanwege haar krappe budget niet de financiële middelen voor. De maatschappelijk werker klopt daarom aan bij Maatschappij van Welstand.

Waarom wij deze aanvraag steunen

Maatschappij van Welstand draagt graag bij aan nieuw en duurzaam levensperspectief voor individuele personen. Voor deze aanvraag wordt € 750 toegekend.

Ruimte geven om te delen

Wij willen actief bijdragen aan de levensbloei van mens en aarde in kerk en maatschappij. Het protestants-christelijk geloof is hierbij de inspiratiebron. Met onze leden en partners werken wij samen aan een hoopvolle toekomst.

Bekijk alle projecten
Meer weten? Steunen Pacht & grond Brochure(s) aanvragen